Type dienstverlening:

Inrichting van een woning voor verkoopstyling


Projectnaam:

Bieden & Wonen


Plaats:

Amsterdam-Zuid

Opdrachtgever:

Makelaar Amsterdam


Gekozen stijl:

Hotel Chic


Oplevering: 

5 juli 2022

Verkoopstyling Amsterdam-Zuid

Verkoopstyling is uitermate geschikt voor het verkoop klaar maken van woningen die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Maar ook in het geval van woningen en appartementen uit het hogere segment valt vaak nog winst te behalen door middel van een geoptimaliseerde woningpresentatie. Zo hebben we in de zomer van 2022 een prachtig appartement mogen inrichten voor verkoopstyling.

 

De uitdaging

Van onze opdrachtgever kregen wij de vraag om een woning te in te richten en te stylen voor verkoopstyling. De luxe en goed onderhouden woning uit 2009 vroeg natuurlijk om een passende exclusieve woningpresentatie.


De oplossing

Voor onze opdrachtgever hebben wij een voorstel gemaakt voor het meubilair. Na akkoord hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Voorstel meubilering
  • Meubelselectie en inkoop
  • Plaatsing meubilair


Resultaat

Op de afgesproken datum hebben wij de woning ingericht en gestyled voor verkoopstyling. Onze eigen stylist heeft met een optimale home staging een sfeer neergezet die verkoopt! Dit was te beleven bij elke bezichtiging en terug te zien op de foto's van de woning.


Over de opdrachtgever

Deze makelaar uit Amsterdam-Zuid helpt mensen bij de aan- en verkoop hun woning. Wat hun bijzonder maakt is hun open online biedplatform waar alle huizenkopers een bod op hun droomhuis uit hun woningaanbod kunnen uitbrengen.


Of we ook jouw appartement voor de verkoop kunnen stylen? Jazeker!