Type dienstverlening:

Inrichting van een woning voor verkoopstyling

Projectnaam:

n.v.t.


Plaats:

Amstelveen

Opdrachtgever/projectontwikkelaar:

Makelaar Amsterdam-Zuid


Gekozen stijl:

Trendy living


Oplevering: 

Oktober 2022

Verkoopstyling Amstelveen

Verkoopstyling kan resulteren in een snellere verkoop of een hogere opbrengst. Daarvoor zetten we niet simpelweg wat meubels neer; de juiste inrichting laat pluspunten, mogelijkheden en functies zien.

 

De uitdaging

Van onze opdrachtgever kregen wij een nieuwe aanvraag om een woning te in te richten voor verkoopstyling. Opdrachtgever gaf hierbij zelf al de voorkeur voor een bepaalde stijl.


De oplossing

Wij hebben de woning goed bekeken en besloten daarna een andere stijl voor het interieur te adviseren. Volgens ons zou de Trendy Living stijl beter bij de woning is passen en een breder publiek aanspreken. Wij hebben op basis daarvan een voorstel gemaakt voor het meubilair.


De volgende werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd:

  • Voorstel meubilering
  • Meubelselectie en inkoop
  • Plaatsing meubilair 


Resultaat

Na akkoord van de klant hebben we op de afgesproken datum de woning ingericht en gestyled voor verkoopstyling. Door middel van de verkoopstyling hebben we een aantrekkelijk thuis gecreëerd voor de potentiële kopers.


Over de opdrachtgever

Deze makelaar helpt mensen bij de aan- en verkoop hun woning. Wat ze bijzonder maakt is dat ze een open online biedplatform hebben waar alle huizenkopers een bod op hun droomhuis uit hun woningaanbod kunnen uitbrengen.


Heb je momenteel een woning al wat langere tijd in de portefeuille, in of sta je op het punt leegstaande woning in de verkoop te zetten? We vertellen je graag meer over onze verkoopstyling.