Type dienstverlening:

Volledige styling inclusief meubelverkoop

Projectnaam:

Alpe D’Huez Apartment


Plaats:

Alpe d'Huez - Frankrijk

Opdrachtgever:

Peter & Nadine


Gekozen stijl:

Hotel Chic


Oplevering: 

Januari 2024

Luxueus en toch van alle gemakken voorzien

Overkijkend over de Franse piste, genietend van de zonnestralen. In het prachtige Alpe D’Huez kochten Peter en Nadine een fantastisch ski-in, ski-out appartement. Hun vraag aan Home Inspirations? “Kunnen jullie ons appartement zo inrichten, dat het zowel voor ons gezin – als de gasten die dit verblijf gaan huren – voelt als thuiskomen in luxe?” Je raadt het al, wij staan te springen van enthousiasme! Natuurlijk kunnen we dat, heel graag zelfs. De mooiste meubels werden uitgekozen, er werd nagedacht over passend decoratiemateriaal en samen met onze stylistes werkten we alles tot in de puntjes uit. 


Een winterse oase van rust voor 6 personen

Een juist advies op maat. Precies om die reden, keken we samen naar alles wat het appartement te bieden heeft. Met welke intenties wordt deze straks gebruikt? En voor hoeveel personen moeten er slaapplekken worden gerealiseerd? De conclusie was simpel: de woning moet voor minstens 6 personen ingezet worden. Daarnaast willen Peter en Nadine hun winterse oase graag kunnen verhuren. Dat betekent een duurzaam en bestendig interieur, die niet afdoet aan het gevoel van een luxe hotel. Het gevoel van een heerlijke vakantie kunnen combineren met thuiskomen.


Van casco naar een volledig ingericht bewoonbaar appartement en dat in slechts een paar dagen! Geen vraag was er een teveel en ook nadat het appartement was ingericht bleef de service daar.
- Peter


Volledig ontzorgen van voorstel tot oplevering – en daarna

Onze stylist en projectmanager gingen aan de slag met een pakkend en overtuigend voorstel. Daarbij staan persoonlijk contact en de ervaring van de klant op nummer één. We ontwikkelden een moodboard, plattegrond en stylingplan op maat – en daarbij gaan we graag net een stapje verder. Overdonderen met ideeën en de service die we bieden. De ruimte zijn werk laten doen, door een inrichting vol expertise. En al die stappen, die vielen in de smaak bij de klant. Daar doen we het voor!


Op naar Frankrijk!

Na een aantal persoonlijke contactmomenten, duidelijke communicatie en het voorbereiden van de plaatsing was het dan zover. Zes van onze collega’s mogen plaatsen in Alpe D’Huez. In de eerste weken van januari reden we dan ook met twee wagens vol die kant op. Vol enthousiasme én plezier – want hoe leuk is zo’n klus in het buitenland! Binnen twee dagen verzorgden zij een prachtig interieur die volledig voldoet aan de wensen van de klant. Thuiskomen in luxe met een bestendig en toch sfeervol interieur. Het plaatje is compleet. Laat de vakantie beginnen!


Een betrouwbare partner die de afspraken die je maakt ook daadwerkelijk nakomt.
Toekomstige projecten zullen we zeker aan hen toevertrouwen. - Peter


Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video zegt meer dan tienduizend woorden. Bekijk hier het prachtige resultaat:

En sta je nou op het punt ook te investeren in een vakantiewoning? Ernst-Jan staat voor je klaar als je eens vrijblijvend wil sparren.