Type dienstverlening:

Projectinrichting


Projectnaam:

BAM Leidschendam


Plaats:

Leidschendam

Projectontwikkelaar:

Een partij die actief is in woningbouw, renovatie, transformatie, onderhoud en beheer


Gekozen stijl:

Verschillende stijlen


Oplevering: 

Diverse data in 2020

Wisselwoningen voor renovatieproject

Bouwbedrijven en woningcorporaties bieden bewoners tijdens een grootschalige renovatie tijdelijk een passende wisselwoning aan. Zo ook BAM Wonen. Voor een renovatieproject van 270 woningen in Leidschendam moesten meerdere wisselwoningen ingericht worden.

 

De uitdaging

Van de opdrachtgever kregen wij de vraag om 20 wisselwoningen in te richten, terwijl 270 woningen werden gerenoveerd. Deze wisselwoningen zouden we stofferen en qua inrichting elk afzonderlijk aanpassen op de gezinssamenstelling. Dit leverde uitdagingen op met betrekking tot de logistiek.


De oplossing

We begonnen met de inventarisatie van de wensen die onze opdrachtgever had. Op basis van die inventarisatie hebben we een voorstel gemaakt.


De volgende werkzaamheden hebben we vervolgens uitgevoerd:

  • Voorstel meubilering
  • Meubelselectie en inkoop
  • Stoffering
  • Plaatsing meubilair, keukengerei en huishoudelijke items
  • Levering TV en internetvoorziening.


Resultaat

Met meerdere teams hebben we deze woningen compleet ingericht terwijl de renovatiewerkzaamheden volop bezig waren. Daarbij hebben we elke woning aangepast aan de gezinssamenstelling.

De opdrachtgever zei hierover het volgende:


'Mijn cijfer is ruim voldoende met een goede 9 als beoordeling. Communicatie is goed en komen afspraken goed na. Heb 2 jaar terug op werk in Leidschendam mee gewerkt en nu in Haarlem. Heb er geen omkijken naar, dus ruim voldoende'.


Over de opdrachtgever

Deze partij biedt innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten op gebied van woningbouw en -renovatie.


Ben je op zoek naar een inboedel voor een of meerdere rustwoningen of logeerwoningen? Er is altijd een oplossing, óók wanneer er sprake is van maatwerk.