Type dienstverlening:

Inrichting modelwoning


Projectnaam:

Tiny house


Plaats:

Almere

Projectontwikkelaar:

The Inside Living


Gekozen stijl:

Trendy/Industrial Living


Oplevering: 

April 2022

Modelwoning tiny house

DemoParkNL is een buitenexpositie van klein en compact wonen. Op DemoParkNL in Almere, staan voorbeeldmodellen van kleine huizen en modulaire woningen die men op eigen locatie kan laten bouwen. Van echt tiny, on wheels, tot max. 70 m2 bruto vloeroppervlakte. De huisjes zijn van verschillende aanbieders en allemaal anders. Het demopark richt zich op de particuliere bouwer, kleinschalige bouwgroepen en op de professionele markt (corporaties en ontwikkelaars).

 

De uitdaging

We kregen de aanvraag van onze opdrachtgever voor het inrichten van een zogenoemd Tiny house, waarbij we te maken kregen met het zo efficiënt mogelijk inrichten van kleine ruimtes.


De oplossing

In het verleden hebben wij reeds eerder ingericht en gestyled voor de opdrachtgever, waardoor opdrachtgever direct aan ons moest denken voor de inrichting van de demowoning.

Home Inspirations is door de opdrachtgever geselecteerd als inrichter waarop we het volgende hebben uitgevoerd: 

  • Plan inrichting; 
  • Meubelselectie en inkoop; 
  • Plaatsing meubilair en decoratie.


Resultaat

De plaatsing is naar mening van de opdrachtgever zeer vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Olaf Aardse, accountmanager bij The Inside Living zei daarover het volgende: “De jongens waren mooi op tijd, communiceerden goed en waren efficiënt. De geplaatste meubels passen prima bij de sfeer die uitgestraald moet worden. Een ieder die de woning bezoekt voelt zich er meteen thuis.” Onze opdrachtgever krijgt dan ook veel complimenten.


Over de opdrachtgever

The Inside Living verzorgt de productie en plaatsing van woonconcepten in de breedste zin van het woord. Wonen gebeurt overal en in vele vormen. Van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en chalets, tot vakantiehuizen, mantelzorg-woningen en trendy tiny houses. En of u nu individueel of met een groot gezin op zoek bent naar een passende woning, The Inside Living heeft voor iedereen een passende woonvorm beschikbaar.


Wil je ook een modelwoning zo goed mogelijk presenteren? Of ga je zelf in een Tiny house wonen en zoek je een passende inrichting? Vraag een vrijblijvende offerte aan.