Type dienstverlening:

Inrichting van diverse woningen

Projectnaam:

n.v.t.


Plaats:

Alphen a/d Rijn

Opdrachtgever:

Woningcorporatie


Gekozen stijl:

Maison Living


Oplevering: 

Diverse data

Tijdelijk wonen tijdens verbouwing

Woningcorporaties, woningstichtingen en woningbouwverenigingen bieden hun huurders tijdens renovatie en verbouwingswerken meestal tijdelijk een passende woning aan. We richten met regelmaat zulke logeer-, wissel- en calamiteitenwoningen in.


De uitdaging

Van onze opdrachtgever kregen wij de vraag om diverse vervangende woningen te voorzien van meubilair. Deze woningen zouden gedurende langere periodes gebruikt worden voor verschillende doeleinden: logeerwoning, wisselwoning, calamiteitenwoning.

Bij dit type opdrachten zit de uitdaging in het vinden van de juiste balans tussen bestendigheid en huiselijkheid en dat voor een scherpe prijs.


De oplossing

In samenspraak met onze opdrachtgever hebben wij een voorstel gemaakt voor het meubilair.

De volgende werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd:


  • Voorstel meubilering
  • Meubelselectie en inkoop
  • Plaatsing meubilair
  • Verzorgen vloer- en raambekleding


Resultaat

Door de jaren heen hebben wij voor de opdrachtgever meerdere woningen zodanig ingericht dat functionaliteit en comfort samenkomen. Daarbij hebben we naast het meubilair ook de inventaris geleverd zodat de huurders zo min mogelijk last ondervinden van het feit dat ze tijdelijk ergens anders moeten wonen. Doorgaans hoeven zijn alleen hun koffer in te pakken.


Over de opdrachtgever

Een woningcorporatie met bijna 11.000 huurwoningen in Alphen a/d Rijn en omstreken. De organisatie biedt goede woningen voor mensen met een laag inkomen en investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.


Sta je voor een vergelijkbaar project? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.