Type dienstverlening:

Projectinrichting vakantiewoningen


Projectnaam:

Kievitwoningen


Plaats:

Hoge Hexel

Opdrachtgever:

Verkopende partij


Gekozen stijl:

Industrial living


Oplevering: 

Diverse data in 2022

Vakantiewoningen Hoge Hexel

Recreatiewoningen worden soms gemeubileerd, soms ongemeubileerd verkocht. In het laatste geval is het aan de nieuwe particuliere eigenaar om de woning van een passend interieur te voorzien.


We door een collectief van eigenaren benaderd voor het inrichten van meerdere vakantiewoningen op een recreatiepark. Op Bungalowpark Hoge Hexel worden meerdere vakantiewoningen gebouwd voor investeerders, die via het park worden verhuurd.


De uitdaging

Wij kregen de aanvraag van onze opdrachtgever om meerdere woningen in te richten die voor de verhuur zullen worden gebruikt. Daarbij hadden we te maken met verschillende particulieren met elk een eigen voorkeur qua stijl. Tevens werden er diverse eisen gesteld aan het interieur (o.a. duurzaam).


De oplossing

Wij hebben meerdere voorstellen gemaakt voor onze opdrachtgever waarbij er gekozen kan worden uit diverse stijlen.


Resultaat

Voor de eigenaar van het park hebben wij reeds meerdere woningen ingericht tot volle tevredenheid van de eigenaar. De opdrachtgever is daarom gewezen op Home Inspirations om de inrichting van de woningen te verzorgen. Het volgende is door ons uitgevoerd:


  • Voorstel voor de inrichting waarbij keuze is uit meerdere stijlen
  • Inkoop van het meubilair en keuken en huishoudelijke items
  • Plaatsing van het meubilair, decoratie en keuken en huishoudelijke items.


Het eindresultaat is een aantal gezellige en comfortabele bungalows.


Terugblik van de opdrachtgever

Wij hebben de adviezen en inbreng van Home Inspirations voor de aankoop van de inrichting van onze recreatiewoningen als bijzonder positief ervaren. Zij zijn ervaren op dit gebied en kunnen snel schakelen komen afspraken na, erg aanbevolen.


Over de opdrachtgever

Een partij die recreatiewoningen verkoopt aan investeerders.


Heb je in een vakantiehuis geïnvesteerd en wil je er ook zoveel mogelijk rendement uit halen? We laten je graag de mogelijkheden van een goed interieur zien in een vrijblijvende offerte.