Type dienstverlening:

Projectinrichting bungalows


Projectnaam:

Beach house


Plaats:

Hoge Hexel

Projectontwikkelaar:

Bungalowpark Hoge Hexel


Gekozen stijl:

Industrial Living


Oplevering: 

Maart 2020

Beach houses in Hoge Hexel

Voor een recreatiepark in Hoge Hexel hebben we meerdere Beach Houses ingericht. De unieke vakantiewoningen voor 4 personen werden voorzien van een luxe inrichting.

 

De uitdaging

Onze opdrachtgever kwam met de vraag de recreatiewoningen zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarbij moest het meubilair voldoen aan verschillende eisen waaronder duurzaamheid.

 

De oplossing

Voor deze opdrachtgever hebben wij al eerder met succes meerdere vakantiewoningen mogen inrichten. We zijn daarom opnieuw benaderd waarop wij het volgende hebben uitgevoerd:

 

  • Plan inrichting
  • Meubelselectie en inkoop
  • Verzorging van stoffering
  • Plaatsing meubilair, decoratie, keukenitems en huishoudelijke items.

 

Resultaat

Met een groot team hebben we binnen een week 8 verschillende strandhuisjes compleet ingericht. De ruimtes zijn zo praktisch mogelijk ingericht met meubels die voldoen aan alle specifieke eisen.

 

Het resultaat mag er zijn: moderne, lichte en sfeervolle Beach Houses. De balans tussen functionaliteit, luxe en duurzaamheid zorgen voor een geweldige verblijfservaring.

 

Terugblik van de opdrachtgever

"De kwaliteit en service staan bij Home Inspirations bovenaan en dat is terug te zien in de resultaten.

Onze (aan)vragen worden altijd met zorgvuldige en persoonlijke aandacht behandeld, ook achteraf. De interieurinrichting van onze recreatiewoningen vertrouwen we daarom graag toe aan dit mooie bedrijf."


Over de opdrachtgever

Bungalowpark Hoge Hexel is gelegen midden in de natuur. Mensen kunnen hier vissen, zwemmen of bouwen samen een zandkasteel. Ze bieden volop plezier want het park heeft een indoor speelparadijs, een overdekt zwembad en een restaurant.


Naast beach houses, kunnen we ook andersoortige vakantiewoningen inrichten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.