Vakantiewoning buitenland laten inrichten

Rendement verhogend n

Een hogere bezettingsgraad realiseren? Zelf optimaal vertoeven? Of het nou gaat om een luxe ski appartement of een fijn zomerhuis; overal in Europa verhuur je sneller met fris en on-trend meubilair.  

“Compleet”

Compleet
Van meubilair en woontextiel tot keukeninventaris

“

Totaalinrichting
Van meubilair tot vloerafwerking en raambekleding

“Stijlvol”

Stijlvol
Voor een optimale vakantiebeleving

“

Turn-key
Gebruiksklare oplevering en all-in service

Gebalanceerd  


Onze experts vinden steeds de balans tussen bestendigheid, functionaliteit en sfeer. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en denken we aan alle details, van textiel en decoratie tot aan het theelepeltje. Alles voor een optimale vakantiebeleving. 

Ervaren 


We denken graag mee over de ideale inrichting. Van indeling en materiaalgebruik, tot aan de kleinste details. Elk project, groot of klein, krijgt onze volle aandacht. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Wat zeggen onze klanten

★★★★★

We hebben het contact en betrokkenheid van Ernst-Jan in de voorbereidingsfase als zeer prettig en professioneel ervaren. Hij dacht goed mee en vulde onze wensen voor ons appartement in Alpe Dhuez goed in. Samen met zijn team heeft hij vervolgens keihard gewerkt om ons appartement in te richten. Van casco naar een volledig ingericht bewoonbaar appartement en dat in slechts een paar dagen!

“Flexible”
Peter Polderdijk

Neem vrijblijvend contact op!