Tv-opnames voor Buitengewoon Nederland

Woensdag 5 oktober stond Home Inspirations letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers tijdens de tv-opnames voor het programma Buitengewoon Nederland. Een enerverende dag waarin zowel ons vakmanschap als de gezichten achter ons mooie bedrijf centraal stonden. Met een tv-item dat te zien was is op RTL-4 als resultaat.


Home Inspirations voor de camera

Buitengewoon Nederland is een RTL-4 programma voor en door ondernemers. Elke aflevering geeft een blik achter de schermen bij lokale bedrijven en hun interne processen. Dit was voor ons een mooie kans om onze ervaring en expertise te delen. Zo gaven we een kijkje in de keuken van een meubelverhuurbedrijf. Dat is toch interessante tv voor nieuwsgierige mede-ondernemers uit andere branches? Overigens is dit niet de eerste keer dat we voor de camera stonden. Zo waren we eerder al te zien in de programma’s “Huis te koop” en “De TV-makelaar”.


Ondernemen met passie

Zowel op kantoor als in onze loods in Almelo, zijn we dagelijks bezig met interieur in de breedste zin van het woord. Werk dat we met passie doen en waar we dan ook graag over vertellen. En dat is precies wat we in Buitengewoon Nederland gedaan hebben. We namen de tv-ploeg op sleeptouw om het hele proces rondom meubelverhuur in beeld te brengen. Leuk om te doen, maar tegelijkertijd ook iets waar de nodige voorbereiding aan vooraf gaat. Er gaat bij de loods tenslotte altijd vrachtverkeer in en uit, waardoor dergelijke bezoeken om een goede planning vragen. Gelukkig staan we bekend om onze efficiëntie en planning en konden we de loods op tijd even vrij maken.


De mensen achter Home Inspirations

Na een korte kennismaking met de crew van Buitengewoon Nederland en het doorspreken van het script, zochten we de belangrijkste plekken in ons bedrijf op. In verschillende scènes en op verschillende locaties namen we vervolgens de video op. Daarbij zijn zoveel mogelijk gezichten achter het bedrijf in beeld gebracht waarbij het plezier, het vakmanschap en de passie zichtbaar werden. Met hier en daar hilarische momenten. Zo bleek één van de collega’s even niet te hebben gehoord dat hij één van de bussen alleen maar een klein stukje hoefde te verplaatsen; hij reed gewoon weg! Om vervolgens natuurlijk wel snel weer terug te komen…


Het proces van meubelverhuur

Naast deze komische noot heeft Christy de kernprocessen van ons bedrijf helder in beeld gebracht van het offreren en het creatieve proces, tot de plaatsingen. Daarbij heeft ze ook kunnen uitleggen waarom een circulaire dienst als meubelverhuur zo duurzaam is. Een kort en krachtig verhaal waarin we de buitenwereld een kijkje in ons bedrijf geven.


En de tip van Christy voor andere ondernemers?

“Denk niet te beperkt maar ga tot het uiterste voor de klant.”


Tv-uitzending Buitengewoon Nederland

Het eindresultaat is een tv-item van 2 minuten waarin we in sneltreinvaart alle facetten van onze onderneming en de mensen erachter laten zien. De uitzending was op zondag 11 december om 14:30 uur, met een herhaling op zaterdag 17 december om 13:00 uur.

Uitzending gemist? Kijk het hierboven terug.


Meer weten over Home Inspirations en de mogelijkheden van huurmeubels? We vertellen je graag meer.