Gemeubileerde verhuur


Voor tijdelijk wonen is een kale of gestoffeerde woning soms gewoon niet afdoende. Voor huurders die graag neerstrijken op de bank voor een aangesloten TV, is gemeubileerde verhuur gelukkig in no-time geregeld.


Welk type huurder je ook voor je hebt, je kan zonder al teveel gedoe, goede huisvesting garanderen. Wij staan klaar om short- en long-stay verblijven het aangename gevoel van thuis aan te meten.

Shortstay woningen


Zowel zakelijke huurders, als mensen die ter overbrugging tijdelijk huren, zoeken naar een onbezorgde woonbeleving. Dankzij onze stijlvolle tijdelijke interieurs stappen ze in een gespreid bed. 


Voor zowel de korte als lange termijn leveren wij passende oplossingen door het heel Nederland. En voor zo’n gebruiksklare woning kun je dan vaak een hogere huur berekenen.


Vertel me meer!

Hoekbank boven blauw vintage kleed, ronde salontafel en verscheidene accessoires

Longstay woningen


Ons meubilair is zowel te huur als te koop en is daarom ook een goede oplossing voor de langere termijn. Daarbij kunnen we ook alle huisraad en apparatuur leveren voor een onbezorgde woonbeleving.


Honderden tevreden klanten uit binnen- en buitenland gingen je voor bij het huren van een stijlvol en gebruiksklaar interieur. In samenspraak inventariseren we welk meubilair er nodig is en selecteren we de gewenste interieurstijl.


Lees meer over werkwijze

Woonkamer gedecoreerd met klok, cactus, staande lamp en overige decoratie

Een greep uit onze inrichtingen

Een studio, appartement of herenhuis wij regelen het voor je!

Appartement Amsterdam

Expat woning Amsterdam

Expat woning Enschede

Expat woning Amsterdam

Lorem ipsum dolor sit amet
Icoon 'review' ster met vinkje

Een ieder die de woning bezoekt voelt zich er meteen thuis. Wij krijgen dan ook veel complimenten. Als ik jullie een cijfer zou moeten geven dan krijgen jullie van mij een 9!

— 
The Inside Living

Neem contact op!

Op zoek naar gerelateerde projectinrichting?