Home / Verkoopstyling / Woningpresentatie

Woningpresentatie

Snel uw woning verkopen?

Door de inrichting en styling van een woning op de juiste manier uit te voeren heeft u een streepje voor op andere te koop staande woningen. Wij hebben alles in huis om de gehele presentatie van uw woning uit te voeren: van het verhuren van meubels voor de verkoop van uw huis tot aan een volledige woningpresentatie U heeft nergens omkijken naar. Schakel daarom Home Inspirations in als uw ervaren partij bij verkoopstyling! 

All-in huurtarieven

Een modelwoning inrichten doen we volledig naar de door u gewenste stijl en uitstraling.  Wij benadrukken de sterke punten van uw woning en spreken daarbij de juiste doelgroep aan. Ons stylingteam stelt zorgvuldig een passend interieur voor u samen. U heeft tenslotte maar één kans op een optimale eerste indruk bij uw kijkers.

Verkoopstyling in 3 stappen:

Bij woningpresentatie werken we voor de verkoopstyling in een drietal stappen:

1. Wij doen u een aanbod aan de hand van uw informatie en wensen.
2. Na akkoord komen we uw gehele interieur leveren, installeren en stylen We verzorgen de gehele inrichting en desgewenst ook vloer- en raambekleding; alles stemmen we op elkaar af.
3. Wanneer gewenst, wordt de inrichting weer verwijderd.

Onze verkoopstyling vindt plaats op basis van voordelige all-in huurtarieven, waarbij levering, installatie, styling, verwijdering, service en verzekering zijn inbegrepen.

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag onze vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een persoonlijke offerte.

 

Snelaanvraag offerte

Ontvang vrijblijvend een voorstel (op werkdagen binnen 24 uur!)

Nieuwsgierig naar wat we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio: