+31 (0)85 4894809NL | EN
Home Inspirations

Verkoopstyling

© Home Inspirations B.V.

Versnelde verkoop

Wilt u uw huis laten inrichten om een versnelde verkoop te realiseren? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Home Inspirations huurt u meubels voor de verkoop van uw huis. Home Inspirations Interieurverhuur zet met een optimale woningpresentatie als geen ander een sfeer neer die verkoopt.

(Verkoop)stylisten
Modelwoningen
Particulieren

Interieurstijlen

Met maar liefst 4 verschillende interieurstijlen biedt Home Inspirations een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor uw tijdelijke interieur. Maak een keuze uit één van onze meubelstijlen en u heeft alle basisbenodigdheden in huis voor een complete woninginrichting!

Meer informatie

Styling

Wij geven uw woning een unieke, neutrale en representatieve uitstraling. We benadrukken de sterke punten van uw woning en maken uw huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. Door onze styling springt uw woning boven andere huizen uit.

Modelwoning inrichten

Home Inspirations is tevens uw partner bij het inrichten van modelwoningen. Ons stylingteam is gespecialiseerd in verkoopstyling en besteedt veel aandacht aan het creëren van een neutrale, uitnodigende sfeer, gericht op uw doelgroep.

Aanvullende diensten

Voor een harmonieus geheel en uw gemak leveren wij aanvullende diensten als het plaatsen van raam- en vloerbekleding.

Waarom huren bij ons?

Scherpe tarieven, volledige ontzorging en snelle levering.

Onze voordelen

Wij maken van elk huis een thuis

Copyright © Home Inspirations B.V.