}

Home / Projectinrichting / Referentie project

Projectinrichting 361 studentenwoningen Laan van Spartaan Amsterdam

Aanleiding project

Op de Laan van Spartaan in Amsterdam West is Nederlands hoogst modulair gebouwde project ooit te vinden: een gebouw van 16 verdiepingen hoog, met in totaal 361 studentenwoningen. Een project van een jonge en ambitieuze projectontwikkelingsorganisatie. De bouw is binnen 1 jaar gerealiseerd en moest tevens op korte termijn voorzien worden van woninginrichting.

Home Inspirations heeft een ontwerp en meubelselectie gemaakt voor de studentenwoningen en vervolgens 2 modelwoningen ingericht. Wij zijn daarna door de projectontwikkelaar geselecteerd als projectinrichter voor alle 361 studentenwoningen. De opdrachtgever wenste een realisatie van dit project op zeer korte termijn, zodat de studenten zo snel mogelijk hun intrek konden nemen in de woningen.

Onze verantwoordelijkheden gedurende dit project

  • Ontwerp maken voor de inrichting en maken van een meubelselectie
  • Inkoop meubilair, management logistiek en planning
  • Aanvragen benodigde vergunningen e.d.
  • Voormonteren en opslaan meubilair op eigen warehousing locatie
  • Opslaan, monteren en plaatsen meubilair op projectlocatie
  • Additioneel: plaatsen plafondverlichting en linnengoed in de woningen 
  • Overige zaken zoals: afvalstromen, verzorgen facilitaire zaken (o.a. gereedschap, transportmiddelen)
Laan van spartaan Amsterdam (tinified).png
Facts & Figures

Facts & Figures

Met een strakke deadline (een periode van 4 weken) heeft Home Inspirations 361 studentenwoningen compleet ingericht en voorzien van verlichting en linnengoed. Dit  is meer dan 5.400 m² woonruimte!

De inrichting van de studentenwoningen

We hebben 2 interieurstijlen gebruikt bij de inrichting van de studentenwoningen: Retro en Vintage (evenredig verdeeld over het totaal aantal appartementen). Elke stijl werd in 1 week tijd uitgevoerd.

    Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij uw projectinrichting? Stuur ons een mail of bel +31 (0) 85 4894809