}

Home / Projectinrichting / Referentie project

Referenties projectinrichting Home Inspirations

Inrichting 361 studentenwoningen Laan van Spartaan Amsterdam

Op de Laan van Spartaan in Amsterdam West is Nederlands hoogst modulair gebouwde project ooit te vinden: een gebouw van 16 verdiepingen hoog, met in totaal 361 studentenwoningen.

Een project van een jonge en ambitieuze projectontwikkelingsorganisatie. De bouw is binnen 1 jaar gerealiseerd is en moest tevens op korte termijn voorzien worden van woninginrichting.

Home Inspirations heeft een ontwerp en meubelselectie gemaakt voor de studentenwoningen en vervolgens 2 modelwoningen ingericht.

Wij zijn daarna door de projectontwikkelaar geselecteerd als projectinrichter voor alle 361 studentenwoningen. De opdrachtgever wenste een realisatie van dit project op zeer korte termijn, zodat de studenten zo snel mogelijk hun intrek konden nemen in de woningen.

Lees hier hoe wij dit project hebben uitgevoerd

   Studentenhuisvesting  Laan van Spartaan Amsterdam

Studentenhuisvesting  Laan van Spartaan Amsterdam


Inrichting 25 huurwoningen Den Haag

Onze opdrachtgever was op zoek naar een projectinrichter voor het inrichten van 25 huurwoningen. Deze woningen waren bestemd voor de huisvestiging van buitenlandse medewerkers van een internationale onderneming.

In samenspraak met de opdrachtgever is een inventaris samengesteld en hebben we ervoor gekozen om te werken met 2 interieurstijlen waaruit de bewoners konden kiezen.

Lees meer over de uitvoering van dit project

       Eén van de ingerichte huurwoningen

    Eén van de ingerichte huurwoningen