}
engels

Home / Projectinrichting / Projectmanagement

Projectmanagement

Als het op projectinrichting aankomt, nemen wij alle aspecten die hierbij komen kijken voor onze rekening. Zaken als schoonmaak en planning (logistiek en facilitair) kunnen wij voor u uitvoeren. Een stuk ontzorging voor u, zodat u focus kunt houden op uw core business.

 
quote oor projectmanagement.jpg
 

Onze aanpak

Door uw projectinrichting uit te besteden aan Home Inspirations, bespaart u kosten en tijd. Daarnaast profiteert u van het gemak en de service die wij bieden.

Wij kunnen veelal uit voorraad en dus snel leveren. door korte lijnen met leveranciers is er veel mogelijk en bieden we voor elke uitdaging een oplossing. We houden de kosten laag door grote volumes in te kopen en zaken in eigen beheer te houden.

Onze woninginrichting wordt altijd gebruiksklaar opgeleverd. Laat u verrassen door onze snelheid en service en de scherpe all-in tarieven van onze projectinrichtingen.

Expertise

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van meubelproducenten en -leveranciers en hebben kennis van projectmeubilair en de specifieke vereisten hiervan. Bovendien beschikken we over een opslagfaciliteit voor de opslag van projectinrichting of het monteren van meubels.

Home Inspirations heeft alle materieel in huis om omvangrijke projecten efficiënt uit te voeren en heeft toegang tot een brede flexpool om op korte termijn extra mankracht in te zetten als dit nodig is.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!