Tijdelijke woninginrichting profvoetballer FC Utrecht

Home Inspirations verzorgt al meerdere jaren regelmatig de inrichting van de tijdelijke onderkomens van professionele sporters. Onder onze klanten scharen zich bijvoorbeeld voetbalclubs en schaatsverenigingen.

Door onze uitstekende (Engelstalige) service, persoonlijke styling, ruime keuze in interieurstijlen en snelle levering zorgen wij voor een tevreden klant die op korte termijn zijn of haar kant-en-klare woning kan betrekken. Afgelopen week hebben wij voor één van de profvoetballers van FC Utrecht zijn appartement ingericht. Dit deden we in onze Modern standaard interieurstijl met een frisse trendy twist. 

Al jarenlang maken wij regelmatig gebruik van de services van Home Inspirations voor onze buitenlandse werknemers. Wij ervaren deze samenwerking als zeer prettig, met name omdat het voor ons vaak ‘last minute’ opdrachten zijn, waarop Home Inspirations al vaak binnen een week kan anticiperen. Daarnaast sluit de stijl van de inboedels altijd erg goed aan bij onze jonge werknemers.
— Mirjam Clifford, teammanager voetbalclub Vitesse
fc utrecht plaatsing feb 2018.png