Styling beursstand Alkaram Textile Mills - Heimtex Frankfurt 2018

Ook dit jaar hebben wij weer de beursstand styling verzorgd voor Alkaram Textile Mills tijdens de Heimtex 2018!

Onze styliste Christy heeft zowel de inkoop van alle accessoires en items die in de stand gebruikt zijn,  het interieurontwerp en de styling van de stand en de presentatie van het beddengoed voor haar rekening genomen. Top ingezette skills, met als resultaat een prachtig gestylde beursstand!

Home Inspirations verzorgt tijdelijke inrichting en styling voor diverse doeleinden. Wij ontzorgen van A tot Z bij zowel projectinrichting (koop- en huurbasis mogelijk), het huren van meubels voor een tijdelijk interieur en styling (zowel verkoop- als beursstandstyling).

IMG_4025.JPG
IMG_4029.JPG
IMG_4027.JPG
IMG_4026.JPG
IMG_4028.JPG