Vernieuwde interieurstijl Urban standaard

De Urban interieurstijl heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen: dit supertrendy interieur waarin een vintage en industriële look worden gecombineerd geeft een fijne ambiance en een interessante variatie in je woninginrichting.

Home Inspirations volgt continu de trends en ontwikkelingen op interieurgebied: daarom hebben wij onze meubelcollectie een nieuwe impuls gegeven!

Deze standaard Urban interieurstijl van Home Inspirations bestaat vanaf nu uit een mix & match meubelcollectie; een combinatie van vintage, industrieel en hout voor een sfeervol en trendy interieur. Hier kunt u foto’s van onze Urban standaard interieurstijl (en de andere collecties) vinden.

Welke stijl u ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat u alle basisbenodigdheden voor een complete woninginrichting in huis heeft!

sfeerfoto's Urban Standaard.jpg