Tijdelijke woninginrichting profvoetballer FC Utrecht

Home Inspirations verzorgt al meerdere jaren regelmatig de inrichting van de tijdelijke onderkomens van professionele sporters. Onder onze klanten scharen zich bijvoorbeeld voetbalclubs en schaatsverenigingen.

Door onze uitstekende (Engelstalige) service, persoonlijke styling, ruime keuze in interieurstijlen en snelle levering zorgen wij voor een tevreden klant die op korte termijn zijn of haar kant-en-klare woning kan betrekken. Afgelopen week hebben wij voor één van de profvoetballers van FC Utrecht zijn appartement ingericht. Dit deden we in onze Modern standaard interieurstijl met een frisse trendy twist. 

Al jarenlang maken wij regelmatig gebruik van de services van Home Inspirations voor onze buitenlandse werknemers. Wij ervaren deze samenwerking als zeer prettig, met name omdat het voor ons vaak ‘last minute’ opdrachten zijn, waarop Home Inspirations al vaak binnen een week kan anticiperen. Daarnaast sluit de stijl van de inboedels altijd erg goed aan bij onze jonge werknemers.
— Mirjam Clifford, teammanager voetbalclub Vitesse
fc utrecht plaatsing feb 2018.png

Styling beursstand Alkaram Textile Mills - Heimtex Frankfurt 2018

Ook dit jaar hebben wij weer de beursstand styling verzorgd voor Alkaram Textile Mills tijdens de Heimtex 2018!

Onze styliste Christy heeft zowel de inkoop van alle accessoires en items die in de stand gebruikt zijn,  het interieurontwerp en de styling van de stand en de presentatie van het beddengoed voor haar rekening genomen. Top ingezette skills, met als resultaat een prachtig gestylde beursstand!

Home Inspirations verzorgt tijdelijke inrichting en styling voor diverse doeleinden. Wij ontzorgen van A tot Z bij zowel projectinrichting (koop- en huurbasis mogelijk), het huren van meubels voor een tijdelijk interieur en styling (zowel verkoop- als beursstandstyling).

IMG_4025.JPG
IMG_4029.JPG
IMG_4027.JPG
IMG_4026.JPG
IMG_4028.JPG