Styling beursstand Alkaram Studio Heimtex 2018

Ook dit jaar hebben wij weer de beursstand styling verzorgd voor Alkaram Studio tijdens de Heimtex 2018!

Onze styliste Christy heeft zowel de inkoop van alle accessoires en items die in de stand gebruikt zijn,  het interieurontwerp en de styling van de stand en de presentatie van het beddengoed voor haar rekening genomen. Top ingezette skills, met als resultaat een prachtig gestylde beursstand!

Home Inspirations verzorgt tijdelijke inrichting en styling voor diverse doeleinden. Wij ontzorgen van A tot Z bij zowel projectinrichting (koop- en huurbasis mogelijk), het huren van meubels voor een tijdelijk interieur en styling (zowel verkoop- als beursstandstyling).

IMG_4025.JPG
IMG_4029.JPG
IMG_4027.JPG
IMG_4026.JPG
IMG_4028.JPG

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Projectinrichting unieke studentenhuisvesting te Amsterdam door Home Inspirations.

Op de Laan van Spartaan in Amsterdam West is in september 2017 een uniek project opgeleverd: een modulair gebouw van 16 verdiepingen hoog, met in totaal 361 studentenwoningen. Het geheel biedt een bijzondere aanblik door de donkere, bijna mysterieuze gevel èn het is momenteel ook nog eens Nederlands hoogste modulair gebouwde project ooit.

De modules zijn al op de fabriek voorzien van badkamers, keukens en technische installatie. Ze werden op de bouwplaats, als een soort LEGO bouwwerk in het groot,  gestapeld, zodat het gebouw in slechts 12 maanden tijd gerealiseerd kon worden.

Laan van spartaan Amsterdam.png

Bron foto: Heddes Bouw

Al vanaf januari 2017 was Home Inspirations mededinger in de selectie van een projectinrichter voor de 361 studentenwoningen. In juli van dit jaar werd de knoop definitief doorgehakt en werd besloten om de samenwerking met elkaar aan te gaan.

Home Inspirations heeft nauw samengewerkt met de opdrachtgever en heeft dit project begeleid vanaf het voortraject, de selectie van meubilair, tot aan de daadwerkelijke realisatie op zeer korte termijn.

Het team van Home Inspirations werd versterkt door studenten om samen in 4 weken tijd maar liefst 361 studentenwoningen compleet in te richten en te voorzien van verlichting en linnengoed. Een deel van het meubilair is in Almelo voorgemonteerd, tijdelijk opgeslagen en vervoerd naar Amsterdam. De overige leveringen vonden rechtstreeks vanaf de producent hun weg naar de bestemming.

Een omvangrijk project dat door een degelijke voorbereiding, planning en coördinatie succesvol is afgerond: de studenten konden direct na de oplevering hun compleet ingerichte woningen betrekken.

Een prestatie waar we trots op zijn en die door een intensieve samenwerking tussen projectontwikkelaar, aannemer en Home Inspirations mogelijk gemaakt is.

Benji heftruck oranje.png
FOTO'S (11).png
IMG_3367.JPG