+31 (0)85 4894809NL | EN
Home Inspirations

Over Ons

Home Inspirations is ontstaan in 2006 vanuit een passie voor interieur, styling en de wens om optimaal te ontzorgen bij het creëren van een (tijdelijk) thuis.

In de markt bestond behoefte aan stijlvolle tijdelijke interieurs en daar zijn we als één van de eerste landelijke aanbieders succesvol op ingesprongen. Dat deden we onder de slogan ‘Wij maken van elk huis een thuis’.


Inmiddels is Home Inspirations toonaangevend geworden op het gebied van interieurverhuur. Ons werkgebied strekt zich uit over Nederland tot en met de ons omringende landen.
Wij verzorgen volledige stijlvolle woninginrichtingen voor gebruik en presentatie. Dat doen we op huur- en koopbasis. Van basis tot uitgebreid interieur en van standaard tot exclusief.
Naast meubilair leveren we huishoudelijke artikelen, bruingoed, witgoed, bed- en badlinnen, kantoor-, kinder- en tuinmeubilair.
Door middel van meubelverhuur, verkoopstyling en projectinrichtingen, ontzorgen we onze klanten door alles uit handen te nemen, van styling tot installatie en van decoratie tot ontruiming.

Onze missie

Home Inspirations biedt passende en turn key oplossingen voor elk vraagstuk op het gebied van interieur. Elk project, groot of klein, heeft onze volle aandacht; van recreatiepark of renovatieproject, tot presentatie voor de verkoop, niets is ons vreemd. Samen met een gedreven team van ervaren en kundige medewerkers proberen we elke dag weer het beste uit onszelf te halen en willen we excellente service bieden.

Onze kernwaarden

Ons doel is telkens weer een optimaal eindresultaat en een tevreden klant. De diensten en de bedrijfscultuur van Home Inspirations kenmerken zich door:
Aandacht
Bevlogenheid
Creativiteit

Ons team

Ons team van enthousiastelingen gaat we elke keer weer voor het allerbeste resultaat! We houden van openheid, transparantie en heldere communicatie. Dat uit zich in een goede samenwerking met elkaar en onze klanten.

Join the team!

Vacatures

Onze klanten

Met gedrevenheid en enthousiasme zijn we dagelijks onze klanten van dienst. We werken al jarenlang samen met (inter)nationale bedrijven en particulieren. Denk aan: expats en hun werkgevers, ambassades en diplomaten, (verhuur)makelaars, (verkoop)stylisten, eventorganisaties, topsporters, woningverkopers, studenten en huisvestingsorganisaties, short stay aanbieders, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Zij waarderen ons niet alleen vanwege onze service- en oplossingsgerichtheid, maar ook vanwege onze ervaring, samenwerking en persoonlijke benadering.

Wij maken van elk huis een thuis

Contact

Van Weerden Poelmanweg 1a
7602 PC Almelo

+31 (0)85 4894809

info@home-inspirations.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 7:00 - 17:00

Copyright © Home Inspirations B.V.