Home / Onze klanten / Referenties

Met Home Inspirations werken wij naar tevredenheid samen. Er wordt snel en professioneel gereageerd op een aanvraag. Offertes zijn helder en compleet en de dienstverlening is goed. Afspraken worden nagekomen en het geleverde meubilair past bij de gekozen categorie. Ook bij eventuele aanpassingen wordt er adequaat geschakeld om tot een geschikte oplossing te komen.
— M.M. Heinink, Koninklijke Grolsch
Al jarenlang maken wij regelmatig gebruik van de services van Home Inspirations voor onze buitenlandse werknemers. Wij ervaren deze samenwerking als zeer prettig, met name omdat het voor ons vaak ‘last minute’ opdrachten zijn, waarop Home Inspirations al vaak binnen een week kan anticiperen. Daarnaast sluit de stijl van de inboedels altijd erg goed aan bij onze jonge werknemers.
— Mirjam Clifford, teammanager voetbalclub Vitesse
Als arbeidsbemiddelaar komt Burdock regelmatig in aanraking met professionals voor wie huisvesting gearrangeerd moet worden. Toen we laatst weer eens geen gemeubileerd appartement konden vinden, zijn wij gaan zoeken naar meubileeropties. Via Google kwamen we bij de website van Home Inspirations uit. Toen we zagen dat de meubels vanuit Almelo naar Helmond moesten komen, dachten we eerst dat dit misschien te ver zou zijn, maar na een telefoontje bleek niets minder waar. Vervolgens konden we op een overzichtelijke lijst invullen wat we qua meubilair nodig hadden en nog dezelfde dag kregen we de factuur. Het daaropvolgende weekend werden alle meubels kosteloos afgeleverd en werd het appartement ook nog ingericht. Dit alles voor een schappelijke maandprijs. Sindsdien nemen wij altijd contact op met Home Inspirations als het om meubilair gaat.
— Dion Wagenaar Recruiter bij Burdock Group
De snelle responstijden en respectvolle manier van omgaan met klanten resulteren in een niveau van dienstverlening die je niet meer zo vaak tegenkomt. Je merkt dat ze hun best doen. Toen mijn plannen veranderden was het geen probleem, de flexibele overeenkomst gaf mij al de ruimte die ik nodig had.
— IT-juridisch consultant, mr. drs. Lesley Broos
“Niets is teveel. Na wat onderzoek te hebben gedaan, vonden we Home Inspirations via internet. Peter en zijn team waren vanaf het begin zeer behulpzaam en wij werken met hen vanaf het moment dat we van de Verenigde Staten naar Nederland kwamen. Mijn echtgenoot selecteerde de stijl en toen ik hier kwam heb ik een aantal aanpassingen gemaakt om onze tieners datgene te geven wat ze nodig hebben. Home Inspirations was erg flexibel en maakte het ons naar de zin. Niets was teveel. Ze voelden onze situatie echt goed aan.
Home Inspirations heeft ons voorzien van bijna 90% van de inhoud van onze woning, van kussenslopen tot bestek. Ze zijn nog steeds beschikbaar wanneer we ook maar iets nodig hebben.”
— Carmen Tribolet, partner van ACN Europe CEO, Michael Tribolet
De dienstverlening van Home Inspirations is goed bevallen. Op de aanvraag is zeer snel gereageerd. Binnen enkele dagen kon het meubilair geplaatst worden. De uitstraling van het meubilair is goed en passend bij onze doelgroep. Het beschikbaar hebben van modelwoningen heeft ons zeker geholpen bij het verhuren van onze appartementen.
— Casper Neeteson, Residentie Van Ommerenpark
“Home Inspirations heeft onze wensen meteen begrepen en de basisinrichting voor beide appartementen heeft vanaf het begin perfect gefunctioneerd. We werken al een aantal jaren samen, en als er iets veranderd moet worden is het nooit een probleem. Home Inspirations schakelt direct en komt snel met een geschikte oplossing.”
— Tamara van Steenbergen, Mayfran International BV
Ik heb jullie bedrijf als zeer prettig ervaren. Wat ik zo prettig vind is dat ik snel antwoord krijg op een vraag en er meegedacht wordt. Jullie bedrijf wordt vaak ingezet als er een situatie is waar veel geregeld moet worden en soms dus ook stress is. Dan is het prettig snel antwoord te krijgen en je vraag ook bij iedereen neer te kunnen leggen. Even een belletje als het iets later wordt zijn van die kleine dingen die het prettig maken. Het ziet er natuurlijk fantastisch uit! De spullen zijn van een hoge kwaliteit en ook heel mooi! De bewoners en hun familie waren blij verrast om hun nieuwe stek te zien. Dank hiervoor!
— M. van Busschbach, Odion
Wij zijn zeer tevreden over het vriendelijke contact met Home Inspirations medewerkers en de snelle aflevering van de gehuurde producten. Het zag er meteen goed uit op de site en de huurprijs is prima!
— Anika Zeeuw-Schuring, Thales Group
Uitstekende bereikbaarheid via email en telefoon. Erg goede service. Zeer vriendelijk en geweldige hulp bij de organisatie.
— John Matthews, Ardmac Ltd
“Home Inspirations wist precies wat we nodig hadden. En als er iets veranderd moest worden, was niets te veel moeite. Binnen 48 uur was er altijd een oplossing geregeld, zonder meerprijs.”
— Elizabeth Swinbank, Woningcorporatie De Alliantie Gooi en Vechtstreek
De snelle reaktie op mijn aanvraag, de professionele houding en een prima prijs deed ons besluiten in zee te gaan met Home Inspirations
— I. Velema, Woonzorg Nederland
Home Inspirations levert een uitstekende service en respons. Ga zo door!
— H. Haldane en G. Caughey
“De snelle responstijden en respectvolle manier van omgaan met klanten resulteren in een niveau van dienstverlening die je niet meer zo vaak tegenkomt. Je merkt dat ze hun best doen. Toen mijn plannen veranderden was het geen probleem, de flexibele overeenkomst gaf mij al de ruimte die ik nodig had.”
— IT-juridisch consultant, mr. drs. Lesley Broos
Snelle levering met meubels op maat. Deze werden netjes geplaatst. Prettig contact met de medewerkers en flexibel qua breng-en haaltijden. Efficient en daarom een aanrader!
— Anouk Toebes, Seyscentra
Wij zijn zeer tevreden over Home Inspirations vanwege een goede prijs, goede afspraken en mooie foto’s. De meubels hadden een mooie, neutrale stijl. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk. Onze complimenten.
— P. Luijten
Home Inspirations heeft goede referenties op hun website en werken erg professioneel. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Daarnaast is Home Inspirations erg flexibel. In overleg kan er veel geregeld worden.
— E. Duursma
De snelle reaktietijd na de eerste aanvraag in combinatie met de prijs deed onze keus op Home Inspirations vallen. Home Inspirations was veel goedkoper dan de concurrenten. Hoewel we een standaard pakket hadden, vond ik dat alle kussens, dekens en matrassen extreem schoon waren evenals de bank en de stoelen.
— Mevr. Arcuri, GWK Travelex
Na de informatieaanvraag goede opvolging en snel antwoord. Ook goede vragen, waardoor snel inzichtelijk was wat wij nodig hadden. Flexibel in de oplossing en een week later was ons huis ingericht. Sterke punten: communicatie, opvolging en topmensen die het huis komen inrichten.
Keurig interieur, netjes afgeleverd en opgehaald.
— S.C. Bultman
Snelle fijne service. Wij hadden een complete inrichting nodig voor een groot huis met meerdere verdiepingen en dat was snel en goed geregeld. Duidelijke communicatie. Wij zijn zeer tevreden!
— Colette van der Bogt, 8Ball Music
 
dutch dream foundation inclusief tekst.png
expatcenter amsterdam 2013 afbeelding.jpg