+31 (0)85 4894809NL | EN
Home Inspirations

Meubels Huren

© Home Inspirations B.V.

Stijlvol en Huiselijk

Home Inspirations verhuurt alle benodigdheden voor een tijdelijk interieur. Ons stylingteam besteedt zorgvuldig aandacht aan een huiselijke sfeer en bekijkt welke inrichting bij uw woning past. Meubels leasen is een uitkomst voor iedereen die voor korte of langere tijd een woninginrichting nodig heeft.

Expats
Ambassades
Emigranten
Sportorganisaties
Verhuurmakelaars

Interieurstijlen

Met maar liefst 3 verschillende interieurstijlen biedt Home Inspirations een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor uw tijdelijke interieur. Maak een keuze uit één van onze meubelstijlen en u heeft alle basisbenodigdheden in huis voor een complete woninginrichting!

Meer informatie

Aanvullende diensten

Home Inspirations doet meer dan alleen meubilair en inboedels verhuren. Desgewenst verzorgen wij ook uw stoffering, raam- en vloerbekleding. Al onze diensten sluiten uiteraard perfect op elkaar aan, zodat u van een perfecte inrichting wordt voorzien.

Onze service

Ontdek onze snelle, praktische en voordelige service. Of het nu gaat om een basisinrichting of een complete woninginrichting; Home Inspirations biedt u altijd een oplossing op maat.

Waarom huren bij ons?

Scherpe tarieven, volledige ontzorging en snelle levering.

Onze voordelen

Wij maken van elk huis een thuis

Contact

Van Weerden Poelmanweg 1a
7602 PC Almelo

+31 (0)85 4894809

info@home-inspirations.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 7:00 - 17:00

Copyright © Home Inspirations B.V.