Type dienstverlening:

Projectinrichting recreatiewoningen


Projectnaam:

Grutto


Plaats:

Hoge Hexel

Projectontwikkelaar:

Bungalowpark Hoge Hexel


Gekozen stijl:

Op maat


Oplevering: 

Juli 2021

Vakantiewoningen Hoge Hexel

Voor wat betreft vakantiewoningen richten we niet alleen nieuwbouwprojecten in, want ook bestaande bouw komt in aanmerking voor huurmeubilair. Recreatiewoningen met gedateerd meubilair zitten minder vaak volgeboekt dan vakantiehuisjes met een frisse uitstraling die past bij de huidige tijd. Dat maakt dat we gevraagd werden voor het inrichten van 7 bestaande woningen op een recreatiepark.

 

De uitdaging

Wij kregen van onze opdrachtgever de vraag om 7 bestaande vakantiewoningen te voorzien van nieuw woon- en eetkamermeubilair.


De oplossing

Omdat wij al vaker voor deze eigenaar woningen hebben ingericht, heeft opdrachtgever ons opnieuw ingeschakeld. Voor deze opdracht hebben wij het volgende uitgevoerd:


  • Plan inrichting
  • Meubelselectie en inkoop
  • Plaatsing meubilair en deco.


Resultaat

Doordat we de woningen hebben voorzien zijn van nieuw woon- en eetkamermeubilair, zijn de woningen weer up-to-date en kunnen ze weer langere tijd worden verhuurd.


Terugblik van de opdrachtgever

De kwaliteit en service staan bij Home Inspirations bovenaan en dat is terug te zien in de resultaten.


Onze (aan)vragen worden altijd met zorgvuldige en persoonlijke aandacht behandeld, ook achteraf. De interieurinrichting van onze recreatiewoningen vertrouwen we daarom graag toe aan dit mooie bedrijf. 


Over de opdrachtgever

Bungalowpark Hoge Hexel is gelegen midden in de natuur. Mensen kunnen hier vissen, zwemmen of bouwen samen een zandkasteel. Ze bieden volop plezier want het park heeft een indoor speelparadijs, een overdekt zwembad en een restaurant.


Wil je ook jouw vakantiewoning een opfrisbeurt geven? We denken graag mee over een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.