MBO

Almelo

Commercieel


Studeer je voor Commercieel medewerker en ben je op zoek naar een leerzame meewerkstage? Ben je sociaal en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Commerciële binnendienst zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die klantvragen kan oppakken en verwerken.


Wie zijn wij?

Home Inspirations is toonaangevend op het gebied van interieurverhuur. Ons gedreven team heeft 16 jaar ervaring op het gebied van verzorging van stijlvolle interieurs. Vanuit onze eigen magazijnen verzorgen we landelijk stijlvolle interieurs voor onze klanten op verhuurbasis. Door eigen voorraden aan te houden kunnen we onze klanten voorzien van snelle service.


Hoe ziet een werkdag eruit?

Samen met het Sales team van Home Inspirations ben je dagelijks op verschillende manieren onze klanten van dienst. Je krijgt daarbij te maken met een verscheidenheid aan klantvragen en verschillende communicatiemiddelen. Je neemt ook deel aan overleggen; zo zul je meer over het vak leren.


Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

 • Je monitort de social media kanalen en Whatsapp;
 • Je beantwoordt de telefoon en behandelt inkomende mails;
 • Je maakt offertes aan;
 • Je helpt mee met administratie;
 • Je denkt mee over acquisitie en eventuele promoties;
 • Je signaleert kansen en zet deze om in een voorstel.


Wat bied jij?

Wij zoeken een zelfstandige stagiair(e) die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Affiniteit met Interieur & Styling is daarbij een pré. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig, kun je goed plannen en durf je prioriteiten te stellen. We verwachten namelijk dat je in staat bent om onder begeleiding zelf zaken verder uit te werken.


 • Je bent bezig met een studie in de richting Commercieel medewerker of een vergelijkbare tudie op mbo/hbo niveau;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent collegiaal en flexibel;
 • Je werkt geordend en zorgvuldig;
 • Je bent communicatief vaardig, leergierig en kritisch;
 • Je houdt van gezelligheid binnen het team.


Wat kun je van ons verwachten?

We bieden een leerzame werkplek in een professionele werkomgeving. Tijdens de stage krijg je een goed beeld van het vak Commercieel medewerker. Je krijgt ook de ruimte voor het maken van je stageopdracht in het kader van jouw opleiding. Voor jouw proactieve en creatieve inbreng krijg je vrijheid en vertrouwen terug. Aan het begin van je stage krijg je een stagebegeleider toegewezen. Hij of zij begeleidt je gedurende de stageperiode. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan ontwikkelen en kan laten zien waar je goed in bent.


Je ontvangt een stagevergoeding. Verder zul je ervaren dat er een fijne werksfeer heerst, dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en dat er elke dag gezamenlijk geluncht wordt.


Interesse?

Spreekt deze stage jou aan en wil je onder begeleiding jouw kennis en werkervaring vergroten? Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou!

Stuur jouw korte motivatie en cv per e-mail naar christy@home-inspirations.nl.


Je kunt vervolgens binnen 10 werkdagen een reactie van ons verwachten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.