Type dienstverlening:

Projectinrichting


Projectnaam:

BAM Leidschendam


Plaats:

Leidschendam

Projectontwikkelaar:

BAM Wonen b.v.


Gekozen stijl:

Verschillende stijlen


Oplevering: 

Diverse data in 2020

Wisselwoningen voor renovatieproject

Bouwbedrijven en woningcorporaties bieden bewoners tijdens een grootschalige renovatie tijdelijk een passende wisselwoning aan. Zo ook BAM Wonen. Voor een renovatieproject van 270 woningen in Leidschendam moesten meerdere wisselwoningen ingericht worden.

 

De uitdaging

Van de opdrachtgever kregen wij de vraag om 20 wisselwoningen in te richten, terwijl 270 woningen werden gerenoveerd. Deze wisselwoningen zouden we stofferen en qua inrichting

elk afzonderlijk aanpassen op de gezinssamenstelling. Dit leverde uitdagingen op met betrekking tot de logistiek.


De oplossing

We begonnen met de inventarisatie van de wensen die onze opdrachtgever had. Op basis van die inventarisatie hebben we een voorstel gemaakt.


De volgende werkzaamheden hebben we vervolgens uitgevoerd:

  • Voorstel meubilering
  • Meubelselectie en inkoop
  • Stoffering
  • Plaatsing meubilair, keukengerei en huishoudelijke items
  • Levering TV en internetvoorziening.


Resultaat

Met meerdere teams hebben we deze woningen compleet ingericht terwijl de renovatiewerkzaamheden volop bezig waren. Daarbij hebben we elke woning aangepast aan de gezinssamenstelling.


Over de opdrachtgever

BAM Wonen is onderdeel van Koninklijke BAM Groep en biedt innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten op gebied van woningbouw en -renovatie.


Ben je op zoek naar een inboedel voor een of meerdere rustwoningen of logeerwoningen? Er is altijd een oplossing, óók wanneer er sprake is van maatwerk.

Ontdek het hier